Ellis Gijsen

Over mij

Ik ben moeder van twee dochters en oma van drie kleinzoontjes.

Mijn leven heeft al enkele wendingen genomen, maar momenteel woon ik met mijn liefste partner in De Haan aan het zeetje, wij zijn verliefd op Portugal en ons eerste steentje is daar ook al gelegd, joepie!

Sinds de geboorte van mijn kinderen ben ik mij meer gaan verdiepen in de Aromatherapie. De natuurlijke manier  van leven die ik mee kreeg van thuis uit heb ik doorgetrokken in mijn eigen manier van leven, denken en handelen. Duurzaam, eerlijk, lokaal en biologisch kopen (als het kan) staan op de eerste plaats in mijn waarden en normen.

Lekkere geuren en natuurlijke parfums brengen mij niet alleen rust maar ook een heerlijk gevoel van vrouwelijkheid, geborgenheid en zelfzekerheid.

Om de expertise te verkrijgen in deze mooie geurenwereld heb ik verschillende workshops en opleidingen gevolgd in België, Nederland en Frankrijk. Mijn opleiding als opvoedster en de meerdere jaren werken met mensen met een beperking brachten mij het menselijke, het goed kunnen luisteren maar vooral het besef hoe belangrijk het is om de persoon tegenover mij in zijn geheel te zien.

Beleef de workshop zelf natuurlijke parfum maken
Individueel, in groep of op verplaatsing

Geuren zijn mijn passie geworden,
ik word er blij van en gelukkig.

Geuren zijn een prachtig middel om jezelf ‘nog’ beter te leren kennen.

In onze huidige maatschappij staat ons oer-instinkt ONZE NEUS helemaal niet meer centraal (terwijl hij wel centraal staat op je gezicht). Doordat we hem wat opzij hebben gezet krijgen onze ogen een groter inpakt over bepaalde beslissingen die we nemen, die we eigenlijk beter aan onze neus zouden overlaten. Als mensen aan eten ruiken bv excuseren ze zich vaak, is je dat al eens opgevallen? Terwijl dit helemaal niet raar of verkeerd is.

Laten we ONZE NEUS weer terug op zijn juiste plaats zetten en hem alle rechten (terug)geven die hem zijn toegewezen.

Neem wat tijd en kom genieten, alleen of met goed gekende mensen, van heerlijke geuren en een gezellig moment om je neus eens extra in de bloemetjes te zetten. Welkom !!

Geurende groetjes,

Ellis Gijsen

Heb je vragen of wil je individueel een workshop zelf parfum maken boeken?

Dat kan! Neem hier contact en we spreken elkaar heel binnenkort.