Workshop parfum maken

Zelf parfum maken

Zelf parfum maken is een belevenis en echt voor jezelf

Tijdens de workshop ‘Zelf parfum maken’ verdiepen we ons in de wereld van de Etherische oliën. Je krijgt uitleg over de herkomst en verschillende processen om deze olie te bekomen.

Je gaat blindelings ruiken en beschrijft wat de geur met je doet en of je hem lekker vindt ruiken al dan niet. Zo krijgen we een beeld van jouw lievelingsgeuren en met deze geuren ga jij aan de slag om je eigen samenstelling te maken op basis van alcohol of een plantaardige olie.

Je gaat naar huis met 30ml parfum
van je eigen samenstelling

Workshop Zelf parfum maken

Een parfum is iets waar we ons in herkennen, waarin we dromen projecteren. Ambities, herinneringen of gewoon een diep gevoel van welzijn, of, waarom niet… een instinctieve niet (zo) lekker vinden ruiken. Het is iets wat ontstaat uit je eigen persoonlijk verleden. Daarom is het zo belangrijk om zelf aan zoveel mogelijk geuren te ruiken en de beste geuren, jouw toppers, te selecteren en daarmee aan de slag te gaan om een overheerlijk parfum te maken.

Geuren zijn mijn passie geworden,
ik word er blij van en gelukkig.

Workshop toppers

Reuktraining

Corona, bestraling, chemotherapie of een neusoperatie kan  reuk- en smaakverlies veroorzaken.  Heb je last van dit verlies en wil je jezelf trainen voor verbetering, neem dan zeker vrijblijvend contact op met mij.

Leer elkaar beter kennen

Iedere persoon heeft bij een bepaalde geur zijn/haar eigen gevoelens, herinneringen en het lekker vinden ruiken of niet. Tijdens deze workshop ontdek je samen enkele ‘basis’ geuren en gaan we wat dieper in op jouw ervaring met die geur.

 Met je favorieten maak je een eigen samenstelling om mee naar huis te nemen.

Kinder activiteit

Organiseer je een meisjes kinderfeestje en ben je opzoek naar een leuke activiteit? Tijdens deze workshop ‘geuren voor meisjes’ gaan de girls ruiken en geuren ontdekken waarmee ze zelf een heerlijke samenstelling maken.

 Activiteiten voor meisjes vanaf ongeveer 7 jaar.

 

 

Prijs naar gelang het aantal deelneemsters.

Speciaal voor dit seizoen

Deze geuren neem je mee op vakantie

Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag frisse geuren ontdekken die je mee kan nemen om heerlijk te ontspannen en extra kan genieten van heerlijke vakantie momenten.

 Met je favoriete citrusgeuren maak je een eigen samenstelling om mee op vakantie te nemen (of gewoon in je tuin ;)).

Huidvriendelijke geuren voor in de zon

Wens je een heerlijke aftersun olie samen te stellen met geuren die je huid beschermen en voeden zodat je lang en stralend van je zongebrande huid kan genieten?

 Met je favorieten geuren uit een specifiek aanbod maak je een eigen samenstelling om je huid te verzorgen na het zonnen.

Zwoel en Exotisch uit verre landen

Ga je niet op vakantie maar blijf je lekker thuis en wil je toch genieten van de heerlijke exotische geuren?

 Tijdens deze workshop maken we met je favoriete bohogeuren een heerlijke samenstelling om thuis van te genieten.

Maak zelf je parfum

De workshop Zelf parfum maken kun je boeken van 1 tot ongeveer 6 personen

Prijs: €95,00 1 persoon aanwezig bij deze workshop, 2de en volgende personen betalen €75,- pp.

Tijd: ongeveer 3uur.
Plaats: 8420 De Haan aan zee

Wil je meer informatie of een
afspraak maken?

De workshop zelf parfum maken kan ook op locatie